Partners


Federale Verzekering

Federale Verzekering is opgericht in 1911 door bouwaannemers. De groep was en blijft hierdoor sterk aanwezig in de bouwsector met een volledig gamma exclusieve bouwverzekeringen. Welke activiteit u ook uitoefent of hoe groot uw bedrijf ook is, aarzel niet om een beroep te doen op onze knowhow voor het verzekeren van uw bouwplaatsen, uw aansprakelijkheid, uw personeel, uw gebouwen en uw materieel. Ook in andere landen van de Europese Unie verlenen wij u advies.

Arbeidsongevallen kosten handenvol geld. De ISO-gecertificeerde preventiedienst van Federale Verzekering biedt risico-onderzoeken aan en helpt zo het aantal ongevallen te verminderen.

Bovendien deelt u ieder jaar mee in onze winst in de vorm van terugbetalingen op de premies.

De strategie van Federale Verzekering is en blijft: rechtstreeks verzekeren tegen de laagst mogelijke prijs, via 30 regionale kantoren en 60 adviseurs en met 660 medewerkers.

Voor meer informatie consulteer www.federale.be of telefoneer 0800-14.200.

Federale Verzekering


GROEP S

Groep S, een onafhankelijke dienstenorganisatie voor werkgevers en zelfstandigen, biedt een multidienstverlening aan op het vlak van sociaal beheer in brede zin. De organisatie heeft een Sociaal Secretariaat (ontstaan uit de bouw), een Kas voor Zelfstandigen, een Kinderbijslagfonds, maar ook een brede waaier HRM diensten waaronder o.m., rechtsbijstand, seminaries, rekrutering en selectie. Zij is de enige sociale groep in België die begeleiding en vorming geeft op het vlak van sociale onderhandelingen.

De infomaticatools van de groep zijn innovatief en gebruiksvriendelijk. De site www.groeps.be, actueel en interactief, biedt accurate informatie en praktische toepassingen voor professionals.

Groep S runt met 700 medewerkers in België 30 kantoren met een ondernemingsloket, "Formalis".

In Frankrijk werkt Groep S onder de naam Globalis Management Services s.a.s. vanuit Parijs (site: www.globalisfrance.com).

Tel.: 02-507 17 40

GROEP S


RAM track-and-trace

Automatisatie fleetmanagement, checkinatwork, mobiliteitsvergoeding en materiaalbeheer

RAM Mobile Data is een softwarebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring met specialisatie in geolokalisatie en kilometer- en tijdregistratie in de bouw. RAM heeft een voortrekkersrol en is de marktleider in dit domein. Innovatie, kwaliteit en goede service staan voorop. Al sinds 2005 werkt RAM nauw samen met de Confederatie Bouw.

U bespaart tijd met onze oplossingen

Naast geolokalisatie van uw vloot en personeel biedt RAM met fleetmanagement inzicht in kilometerstanden, onderhoud, keuringen en leasecontract prognoses. Uw materiaalbeheer kan efficiënter worden gedaan door het lokaliseren, automatisch inventariseren en beheren van keuringen. Voor checkinatwork biedt RAM registratie via een badge in het voertuig of op de werf, mobile app of construbadge. En de automatische berekening van de mobiliteitsvergoeding presenteren wij in duidelijke rapporten voor de loonadministratie, de nacalculatie en CO2 taks rapportage. Al onze dienstverlening kan worden gekoppeld aan uw huidige systemen.

Leden van de Confederatie Bouw genieten al sinds 2005 van ledenvoordeel. Voor meer informatie: www.track-and-trace.be, e-mail: info(at)ram.be of bel direct 02 715 25 11.

RAM track-and-trace


 

Renson

'Creating Healthy Spaces' …

… zo luidt de baseline van RENSON®. Als trendsetter in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen stelt dit dynamisch familiebedrijf dan ook alles in het teken van een gezonde en comfortabele leef- en werkomgeving. Door sterk in te zetten op innovatie, communicatie en internationalisatie zit Renson de toekomst op de hielen, steeds met de focus op een gezond en comfortabel binnenklimaat in woningen, appartementen, kantoren en zorginstellingen. De nadruk ligt op duurzame totaalconcepten, die tegemoet komen aan de behoeften op het vlak van energiezuinigheid, akoestiek en design.

Hoewel sterk lokaal verankerd, draagt Renson z’n visie ook steeds internationaler uit, getuige het sterke distributienetwerk dat intussen tot de USA, Rusland, het Midden-Oosten, Azië en zelfs Australië reikt. Daarmee zet Renson z’n ambitie kracht bij om uit te groeien van een Belgisch bedrijf naar een wereldspeler in ventilatie, zonwering en outdoor-concepten.

Renson


Wienerberger

Wienerberger België maakt deel uit van de internationale Wienerberger groep. Het bedrijf werd opgericht in Wenen in het jaar 1819. Intussen is de groep uitgegroeid tot één van de grootste producenten ter wereld met ook een sterke positie in de productie van kleidakpannen. De Wienerberger groep is actief aanwezig in 26 landen en stelt in 240 fabrieken ruim 13.000 werknemers te werk. Wienerberger België heeft op de Belgische markt van gevelstenen, binnenmuurstenen, kleidakpannen en -klinkers een sterke plaats ingenomen. Deels door interne groei en deels door een stelselmatige integratie van kleinere familiale spelers. Wienerberger België beschikt over 16 vestigingen in ons land, met een totale personeelsbezetting van ca 1.150. De 18 kleigroeven liggen in de nabije omgeving van de fabrieken om nodeloos vervuilend transport te vermijden. De hoofdzetel bevindt zich in Kortrijk. Enkele bekende merknamen van de groep: Terca, Desimpel, Porotherm en Koramic.

Wereldwijd staan de natuurlijke kleiproducten van Wienerberger voor esthetiek, comfort, veiligheid en vooral ook duurzaamheid. Onze binnenmuurstenen, gevelstenen, kleiklinkers en kleidakpannen worden op de markt gebracht onder de gekende merknamen Porotherm, Terca, Desimpel en Koramic. Dankzij het uitgebreide gamma biedt Wienerberger de ideale bouwmaterialen aan voor nieuwbouw en renovatie, privéwoningen en projecten, in welke stijl ook: klassiek, rustiek, eigentijds, ...

www.wienerberger.be

Wienerberger