Van tekentafel tot onderhoud, oog voor innovatie en comfort

Eventlocatie Lamot is een kwartiertje stappen verwijderd van het station in Mechelen. Komt u met de wagen? Raadpleeg de routebeschrijving en beschikbare parkings

De 8ste editie van het Energiecongres zet opnieuw in op voorlopers in Energieneutraal, innovatief (ver)bouwen richting comfortabel wonen. Naast technische hoogstandjes gaat er ook ruim de aandacht naar betaalbaarheid; juridische noodwendigheden & prestatiecontracten; en organisatiestructuren om optimaal een bouwproject uit te voeren en vervolgens in onderhoud te voorzien.


3 invalshoeken

  • Toekomstgericht renoveren
  • Slimme gebouwen en wijken
  • Energiezuinigheid, een totaalaanpak

De synergie tussen installaties & bouwmaterialen maken vooruitstrevende en vooral inspirerende bouwprojecten mogelijk die het 8ste energiecongres vormgeven. Dit initiatief is een forum voor alle stakeholders in de bouwsector om de toegevoegde waarde van nieuwe materialen en systemen vanuit de eigen invalshoek te benaderen. Van aannemers, installateurs, architecten en studiebureaus tot energiedeskundigen, beleidsmensen en fabrikanten/invoerders van systemen en materialen. Tijdens de netwerkmomenten in het standhoudergedeelte kunnen de deelnemers niet alleen diverse professionals ontmoeten, maar ook diverse bouwmaterialen en -systemen beter leren kennen.


Kostprijs (excl. BTW)

  • Leden Confederatie Bouw en NAV & beleidsmensen: 45 euro
  • Niet-leden - architect - studiebureau - energiedeskundigen: 95 euro
  • Fabrikanten / invoerders: 250 euro

Meer weten? energieconsulent@vcb.be

 

EnergiecongresEventpartners


Eventpartners